Dušené kapustové kapsy

50 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
450 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
25 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustové listy opereme, ponoříme na 2 minuty do vroucí vody, vyjmeme, necháme okapat. Okapané ještě osušíme papírovou utěrkou a rozložíme.
  • 2
    V míse smícháme mleté vepřové maso s vejcem, solí, kořením, prolisovaným česnekem, na jemno rozsekanou cibulí, kapary a petrželkou. Uhněteme do hladké hmoty, přiměřené množství rozložíme na střed kapustových listů. Z boku listy přehneme dovnitř, zbytek svineme do rolády a zajistíme párátky. Vložíme do bambusového košíku nebo napařovače knedlíků a vaříme v páře asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.