Dušené klobásy v bramborách

75 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
440 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
30 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve větším kastrolu osmažíme na vyškvařené slanině nadrobno cibuli, zasypeme paprikou, kmínem a necháme zpěnit.
  • 2
    Přidáme nakrájená rajčata a papriky, prolisovaný česnek, sůl, necháme chvíli dusit. Vložíme brambory, nakrájené na kostičky, podlijeme vodou a zakryté pozvolna dusíme, až budou brambory poloměkké. Vložíme malé vepřové (nebo podobné) klobásky, zakryté dodusíme do měkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.