Dušené kořeněné kedlubny v jogurtu

38 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kedlubny oloupeme a nakrájíme na kostičky, cibuli jemně pokrájíme, pažitku usekáme najemno.
  • 2
    Na rozpáleném oleji usmažíme cibuli, přidáme kedlubny, koření a sůl, podlijeme 250 ml vody a pod poklicí dusíme. Když jsou kedlubny měkké, zalijeme je jogurtem, rozmíchaným se zbylou vodou a moukou. Za stálého míchání chvíli vaříme. Před podáváním zdobíme usekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.