Dušené kořeněné kedlubny v jogurtu
38 min.
Ingredience
- 300gramůKedlubna
- 60gramůCibule
- 100gramůJogurt bílý
- 20gramůOlej rostlinný
- 20gramůMouka polohrubá
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaChilli koření mleté
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžičkyPažitka
- 0,25lžičkaSůl
- 250mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Kedlubny oloupeme a nakrájíme na kostičky, cibuli jemně pokrájíme, pažitku usekáme najemno.
- 2Na rozpáleném oleji usmažíme cibuli, přidáme kedlubny, koření a sůl, podlijeme 250 ml vody a pod poklicí dusíme. Když jsou kedlubny měkké, zalijeme je jogurtem, rozmíchaným se zbylou vodou a moukou. Za stálého míchání chvíli vaříme. Před podáváním zdobíme usekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.