Dušené kořeněné zelí

40 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
16 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži necháme namáčet. Cibuli a feferony nakrájíme nadrobno a společně s rýží opražíme na rozpáleném másle. Podlejeme horkou vodou a vmícháme všechno koření.
  • 2
    Když je rýže napůl měkká, přidáme nakrájené zelí, promícháme, ochutíme cukrem a solí a dusíme doměkka.
  • 3
    Horké koření [39441]:
  • 4
    Koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.