Dušené kotlety s lečem na pivu

58 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
19 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
547 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na jemno, česnek rozdrtíme, nivu nastrouháme, kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme kotlety a z obou stran orestujeme.
  • 3
    Poté vmícháme rajčatový protlak, lečo, česnek, promícháme, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme. Když je maso téměř měkké, poklici odložíme a šťávu mírně zredukujeme.
  • 4
    Kotlety servírujeme posypané sýrem a přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.