Dušené králičí ragú

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
25 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté porce králíka osolíme, opepříme a okořeníme provensálským kořením a mletou paprikou. Maso po všech stranách zprudka opečeme na horkém oleji spolu s oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí a česnekem.
  • 2
    Přilijeme bílé víno a pod pokličkou vše zvolna dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec vlijeme smetanu rozmíchanou s moukou, omáčku povaříme a podle chuti přisolíme, opepříme a ještě okořeníme paprikou a worcesterem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.