Dušené okurky s moravským uzeným

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
484 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
24 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Moravské uzené nakrájíme na nudličky a posypeme mletou paprikou.
  • 2
    Oloupané brambory krájíme na kostky, omyté okurky podélně rozkrojíme, zbavíme semínek a pokrájíme na kostičky.
  • 3
    Oloupanou, nasekanou cibuli, brambory, okurky a maso opékáme na oleji asi 5 minut. Přilijeme vývar, dusíme pod pokličkou 20 minut.
  • 4
    Nakonec pokrm osolíme, opepříme a posypeme nasekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.