Dušené rybí kari z mysu Kumárí
45 min.
Ingredience
- 500gramůFilé rybí
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 2kusyFeferony
- 1lžícePetržel kudrnka
- 1lžíceMouka čočková
- 1lžičkaKari koření
- 1špetkaSůl
- 1kusCitrony
- 1lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaCukr moučkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
153 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
2 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nasekáme, česnek utřeme. Společně s čočkovou moukou a cukrem, rozpuštěným v troše citronové šťávy, krátce osmahneme na rozpáleném oleji. Po chvíli přidáme nasekané feferony, petrželku a ochutíme kořením.
- 2Promícháme, vložíme osolené rybí maso a dusíme do měkka. Hotovou rybu dochutíme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.