Dušené skopové Crécy

115 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
967 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
78 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme.
  • 2
    Mrkev očistíme a pokrájíme na kolečka, cibuli pokrájíme na jemno.
  • 3
    Olej rozehřejeme s máslem a maso se zeleninou na něm osmažíme. Poté maso vyjmeme z hrnce, zeleninu zaprášíme moukou a za stálého míchání necháme zhoustnout.
  • 4
    Přilijeme víno, přidáme rozetřený česnek a bylinky.
  • 5
    K zelenině vrátíme opět maso, zalijeme vše vývarem a zakryté dusíme 90 minut. Během dušení odstraníme přebytečný tuk.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.