Dušené skopové maso s bramborami a zeleninou

60 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
589 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
44 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso očistíme a nakrájíme na kostky. Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme nadrobno, sterilované fazolky slijeme a necháme okapat. Spařená rajčata oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.
  • 2
    Maso orestujeme na oleji, přimícháme cibuli, sůl, pepř a orestujeme. Přidáme brambory a pod poklicí dusíme, až je maso poloměkké.
  • 3
    Nakonec vmícháme rajčata a fazolky. Směs necháme přejít varem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.