Dušené skopové maso s bramborami a zeleninou
60 min.
Ingredience
- 800gramůSkopová kýta
- 200gramůRajčata
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 2kusyCibule
- 180gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 300gramůBrambory
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
589 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
44 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Skopové maso očistíme a nakrájíme na kostky. Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme nadrobno, sterilované fazolky slijeme a necháme okapat. Spařená rajčata oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.
- 2Maso orestujeme na oleji, přimícháme cibuli, sůl, pepř a orestujeme. Přidáme brambory a pod poklicí dusíme, až je maso poloměkké.
- 3Nakonec vmícháme rajčata a fazolky. Směs necháme přejít varem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.