Dušené skopové na hořčici

85 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
664 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
53 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na větší kousky. Horké koření smícháme s hořčicí a solí, touto směsí maso potřeme a necháme cca 1 hodinu marinovat.
  • 2
    Poté rozpálíme máslo, vložíme maso i s marinádou, nakrájené brambory, ochutíme garam masalou a přidáme nadrobno nasekanou cibuli. Krátce orestujeme, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
  • 3
    Horké koření [39441]:
  • 4
    Koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.