Dušené skopové na mrkvi

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
590 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
43 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
8 g
Cukr
38 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso očistíme, omyjeme, osolíme, potřeme drceným česnekem, vložíme na nudličky nakrájenou slaninu, zalijeme vodou a 1,5 až 2 hodiny dusíme.
  • 2
    Oškrábeme, očistíme mrkev, nakrájíme na nudličky a podlijeme. Dusíme doměkka. Z másla a mouky usmažíme jíšku a mrkev zahustíme (ne moc hustě), osolíme, opepříme. Dušené maso nakrájíme na plátky, obložíme mrkví.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.