Dušené skopové řízky na zelenině

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
25 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
848 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso nakrájíme na slabší plátky a naklepeme. Oloupané brambory nakrájíme na plátky, cibuli na kolečka, nakrájenou slaninu necháme vyškvařit. Do kastrolu klademe střídavě vrstvu brambor, cibule a masa, každou vrstvu osolíme, opepříme a zalijeme vypečenou slaninou. První a poslední vrstvu by měly tvořit brambory. Vrstvy zalijeme vývarem a pozvolna zakryté dusíme 2 hodiny, až je maso měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.