Dušené zelí - podvarak

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
27 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, pak přidáme kysané zelí, promícháme a dusíme doměkka pod pokličkou přibližně 15 minut.
  • 2
    Pokud je potřeba podlijeme 0.5 - 1 dl vývaru.
  • 3
    K zelí přidáme dobře propláchnutou rýži, sůl, papriku, pepř, přilijeme 2 dl vývaru, promícháme a dusíme až rýže bude měkká.
  • 4
    Hotový podvarak má zlatohnědou barvu a je bez tekutiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.