Dušený hrášek s houbami a rýží

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
13 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
1 g
Cukr
926 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrášek propláchneme a necháme okapat. Cibuli nakrájíme nadrobno, žampiony očistíme, rozpůlíme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Propláchnutou rýži vsypeme do kastrolu na rozpálený olej, promícháme a až rýže zprůhlední, přelijeme vodou, zamícháme a pod poklicí dusíme zhruba 20 minut.
  • 3
    V mezičase zpěníme na másle cibuli, přidáme žampiony a podusíme. K poloměkkým houbám přimícháme hrášek, sůl, pepř a dusíme doměkka. S udušeným hráškem smícháme udušenou rýži a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.