Dušený kapr s česnekem

40 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
14 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
847 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby důkladně zbavíme šupin, vykucháme, dobře umyjeme studenou vodou, nakrájíme na porce, posypeme mletou paprikou, osolíme, opepříme. Ve větší pánvi rozpálíme olej a porce ryby z každé strany opečeme do zlatova. Na pánev přidáme oloupanou a drobně pokrájenou cibuli spolu s česnekem, přilijeme kečup, drobně nasekanou chilli papričku, podlijeme citrónovou šťávou, později i vodou. Přiklopíme poklicí a na mírném ohni dusíme přibližně 20 minut.
  • 2
    Hotové jídlo stáhneme z ohně, necháme 5 minut pod poklicí odpočinout, potom rozdělíme porce na mělké talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.