Dušený kohout s těstovinami a ovčím sýrem

85 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1225 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
74 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
4 g
Cukr
732 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného mladého kohouta naporcujeme, opláchneme a osušíme. Cibuli a česnek nakrájíme najemno. Tvrdý ovčí sýr nastrouháme nahrubo. Na oleji zpěníme cibuli s česnekem, přidáme porce kohouta, osmažíme ze všech stran, zalijeme 1 litrem vody a pod poklicí dusíme, až je maso téměř měkké. Poté k masu přidáme drcená rajčata, pyré, koření, sůl a zbylou vodu. Když se začne voda vařit, vmícháme těstoviny a vaříme, až jsou těstoviny měkké a voda zredukovaná. Maso podáváme posypané strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.