Dušený králičí předek se sušenými houbami

125 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené houby namočíme na 1 hodinu do 150 ml vody. Česnek utřeme se špetkou soli. Maso osolíme, opepříme a posypeme špetkou mletého kmínu. Cibuli nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Na oleji restujeme cibuli, dokud nezrůžoví. Poté přidáme maso, osmažíme po všech stranách. Vlijeme namočené sušené houby i s vodou a pod poklicí dusíme, dokud není maso měkké, podle potřeby přilijeme vodu. Na závěr přidáme utřený česnek a trochu povaříme.
  • 3
    Jako přílohu volíme dušenou rýži.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.