Dušený králík na žampionech

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
21 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného, naporcovaného králíka osmahneme v kastrolu s nepřilnavým povrchem lehce potřeném olejem.
  • 2
    Přidáme oloupanou, na ůlkolečka nakrájenou cibuli a očištěné, na čtvrtky nakrájené žampiony. Přilijeme trochu vody, osolíme a opepříme. Vše zvolna dusíme pod pokličkou asi 45 minut.
  • 3
    Krátce před koncem dušení vmícháme tvaroh.
  • 4
    Pokrm podáváme posypaný nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.