Dušený květák v jogurtové směsi

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
146 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný česnek a 1 oloupanou cibuli jemně nastrouháme a vmícháme do jogurtu. Přidáme zázvor, kari koření, cukr a sůl. Očištěný, na růžičky rozebraný květák naložíme do připravené směsi na 2-3 hodiny. Zbylou cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a osmažíme v kastrole na oleji. Přidáme naložený květák, podle potřeby podlijeme vodou a dusíme doměkka. Vhodnou přílohou je bramborová kaše.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.