Dušený lilek s jogurtem

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
11 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky očistíme a nakrájíme na kousky. Kokos rozvaříme, cukr necháme rozpustit v octě. Česnek utřeme, feferony nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Kousky lilku vložíme do rozpáleného oleje, přidáme nakrájenou cibuli, česnek, feferony, zázvor, ochutíme solí a dusíme.
  • 3
    Když je lilek téměř měkký, zalijeme rozšlehaným jogurtem, kokosovým mlékem a oslazeným octem. Cca 10 minut dodusíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.