Dušený losos s avokádem a koriandrem

20 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
461 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
32 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filet z lososa nakrájíme na tenké plátky, avokádo oloupeme, vyjmeme pecku a dužinu nakrájíme na plátky, šalotku oloupeme, nakrájíme nadrobno, lístky koriandru posekáme najemno, listy pampelišky natrháme na menší kousky, rajčátka rozpůlíme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme avokádo a osmahneme. Přiložíme plátky lososa a krátce podusíme. Osolíme, opepříme, ochutíme mletým koriandrem, vinným octem, špetkou cukru, promícháme a odstavíme. Lososa s avokádem upravíme na talířky, posypeme lístky koriandru, pampeliškou, šalotkou, pokapeme citronovou šťávou, ozdobíme rajčátky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.