Dušený mořský ďas se zelím
20 min.
Ingredience
- 2kusyMořský ďas
- 1kusChilli paprička
- 1lžičkaZázvor mletý
- 7gramůSůl mořská
- 7gramůPepř černý mletý
- 300gramůZelí hlávkové bílé
- 2lžičkyOlej slunečnicový
- 2stroužkyČesnek
- 2lžičkyOmáčka sójová
- 1lžičkaOlej sezamový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
108 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Chilli papričku nasekáme a posypeme jí filety mořských ďasů. Ty také posypeme zázvorem a osolíme.
- 2Zelí nakrouháme a vaříme 5 minut v páře. Poté na něj položíme mořské ďasy a dusíme dalších 5 minut.
- 3Oba oleje rozpálíme v pánvi, přidáme na plátky nakrájený česnek a opečeme ho dohněda.
- 4Ryby i zelí rozdělíme na talíře, zakápneme sójovou omáčkou a přelijeme česnekovým olejem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.