Dušený pórek s celerem a bulgurem

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
22 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
11 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a opláchnutý pórek nakrájíme na kousky, celer oloupeme, opláchneme a nakrájíme nadrobno. Spařená rajčata oloupeme a nakrájíme na kostičky, oregano nasekáme najemno.
  • 2
    Na oleji osmažíme celer s pórkem, vmícháme rajčata, pyré, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a na mírném plameni vaříme, až je zelenina téměř měkká. Poté přimícháme bulgur, je-li třeba, přilijeme vodu, a dusíme doměkka. Před podáváním zeleninu posypeme oreganem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.