Dvoubarevná rolka s plněnými bramborami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1047 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
96 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
107 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso naklepeme na tenčí plátky a vždy plátek hovězího a kuřecího srolujeme dohromady. Nakrájíme na cca 4cm dlouhé špalíčky a propíchneme špízovací jehlou, osolíme a opepříme. Brambory dobře vydrhneme, rozpůlíme podélně a dužinu dlabeme tak, aby zůstala pod slupkou cca 3mm silná dužina. Slaninu pokrájíme na menší kousky, stejně tak sýr.
  • 2
    Masové špízy krátce osmahneme na rozpáleném oleji a dáme stranou, na pánev dáme slaninu a osmažíme dozlatova. V silnější vrstvě oleje osmahneme bramborové kalíšky. Poté je naplníme směsí sýru a slaniny a dáme na plech, přidáme masové rolky a necháme péct 10 minut při 190°C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.