Dýně zapečená s masem a rajčaty

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
615 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
57 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dýni oloupeme, rozpůlíme, zbavíme semen, dužinu nakrájíme na plátky silné asi 7 mm. Osolíme a necháme odstát na cedníku. Potom plátky opláchneme, osušíme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích, opečeme na oleji po obou stranách.
  • 2
    Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na plátky. Připravenou dýni, nadrobno nakrájené maso a rajčata urovnáme ve vrstvách do pekáče a posypeme rozetřeným česnekem. Pokrm opepříme a zapečeme v mírně vyhřáté troubě.
  • 3
    Podáváme s bramborovou kaší nebo s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.