Dýňová polévka

55 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
8 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém hrnci osmažte na oleji cibulku asi 2 minuty.
  • 2
    Dýni oloupejte a zbavte semen, nakrájejte na kostky a přisypte k cibuli. Oloupanou bromboru nakrájenou na čtvrtiny, přidejte k ostatním surovinám do hrnce a opékejte další dvě minuty.
  • 3
    Zalijte vývarem a vařte nezakryté 40 minut na mírném ohni za občasného zamíchání.
  • 4
    Polévku rozmixujte tyčovým mixérem do hladké, krémové konzistence.
  • 5
    Podávejte s rukolou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 12. 10. 2015
Uživatel uvařil tento recept
Je výborná, uvařila bych ji klidně znova. :)
Anonymní uživatel
pá 23. 10. 2015
Polévku z dýní jsem vařila poprvé, a moc mi chutnala.
jelito
út 12. 4. 2016
Dýňová polévka
Výborná doporučuji 😁