Dýňové zelí na maďarský způsob

40 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
18 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dýni oloupeme a zbavenou semen nakrájíme na nudličky. Vložíme ji do mísy, osolíme a necháme asi 30 minut odpočinout.
  • 2
    Na tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme rajčatový protlak, papriku, vymačkanou dýni, trochu vývaru, česnek, nasekaný kopr a ocet. Vše dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec přilijeme smetanu rozmíchanou s moukou a ještě krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.