Dýňový bulgur s mletým hovězím masem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
400 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
11 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bulgur spaříme vroucí vodou, potom v hrnci zalijeme vodou v poměru 1:2,5 a vaříme 15 minut. Odstavíme z plotny a necháme 5 minut stát.
  • 2
    Na pánvi na oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme mleté hovězí maso, osolíme, opepříme, ochutíme worcesterem, hořčicí a rozmarýnem. Vše orestujeme.
  • 3
    Oloupanou, jemně nakrájenou dýni orestujeme na výpeku v pánvi a promícháme s masovou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.