Džuveč s houbami

85 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
831 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
27 g
Sacharidy
116 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso rozkrájíme na kostičky a opečeme na oleji. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, podusíme, podlijeme třemi šálky horké vody a dusíme dále.
  • 2
    Očištěné houby nakrájíme na kousky a přidáme k masu.
  • 3
    Když je maso měkké, vložíme do hrnce propláchnutou rýži a stroužky česneku. Nakonec přimícháme lžíci protlaku, podle chuti sůl a dusíme do měkka.
  • 4
    Pokrm podáváme horký, posypaný nasekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.