Džuveč ze srnčí plece

105 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
710 kcal
Bílkoviny
78 g
Tuky
31 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou srnčí plec nakrájíme na kostky.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme dozlatova v kastrolu na oleji, vložíme maso, osolíme, zalijeme vývarem a dusíme doměkka.
  • 3
    Potom přidáme rajčatový protlak, nové koření, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata, očištěné, na plátky nakrájené nakládané hříbky a oloupané, na kostky nakrájené brambory. Vše společně dusíme.
  • 4
    Když jsou brambory měkké, přidáme vařenou rýži a promícháme.
  • 5
    Pokrm podáváme posypaný nastrouhaným křenem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.