Enchiladas s feta sýrem
27 min.
Ingredience
- Salsa
- 750gramůPassata (drcená rajčata)
- 10gramůChilli paprička
- 60gramůCibule
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 5gramůSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Salsa: Do mixéru dáme drcená rajčata, nakrájenou chilli papričku, cibuli a pouze krátce je mixujeme, aby zůstaly drobné kousky nerozmixované. Rozpálíme olej a dáme na něj směs z mixéru. Průběžně promícháváme omáčku asi 5 minut a podusíme, až zhoustne. Osolíme ji a udržujeme teplou.
- 2Na druhou pánev nalijeme 4 lžíce oleje a středně ho rozehřejeme. Po jedné na něm dozlatova smažíme tortilly, 3 vteřiny z každé strany. Necháme je okapat na papírových ubrouscích.
- 3Tortilly naplníme trochou rajčatové omáčky, zavineme je a narovnáme na talíř. Pokryjeme je zbylou rajčatovou omáčkou, posypeme rozdrobeným sýrem Feta, nasekanou cibulí a petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.