Enchiladas s feta sýrem

27 min.
Mexiko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salsa: Do mixéru dáme drcená rajčata, nakrájenou chilli papričku, cibuli a pouze krátce je mixujeme, aby zůstaly drobné kousky nerozmixované. Rozpálíme olej a dáme na něj směs z mixéru. Průběžně promícháváme omáčku asi 5 minut a podusíme, až zhoustne. Osolíme ji a udržujeme teplou.
  • 2
    Na druhou pánev nalijeme 4 lžíce oleje a středně ho rozehřejeme. Po jedné na něm dozlatova smažíme tortilly, 3 vteřiny z každé strany. Necháme je okapat na papírových ubrouscích.
  • 3
    Tortilly naplníme trochou rajčatové omáčky, zavineme je a narovnáme na talíř. Pokryjeme je zbylou rajčatovou omáčkou, posypeme rozdrobeným sýrem Feta, nasekanou cibulí a petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.