Estragonová omáčka k zeleninovým nudlím

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
32 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory a zeleninu nastrouháme na tenké plátky, které pak nakrájíme na úzké proužky. Ty potom uvaříme v menším množství vody do křupava, poté je slijeme a vývar zachytíme. Zeleninu necháme dobře okapat. Promícháme ji s olejem, okořeníme solí, pepřem a muškátovým oříškem.
  • 2
    Zahřejeme 125 ml zeleninového vývaru, metličkou zašleháme instantní jíšku a necháme vařit 1 minutu. Máslo nakrájíme na kousky a postupně je vmícháme do omáčky. Nakonec přidáme estragon a omáčkou přelijeme zeleninové nudle.
  • 3
    Posypeme čerstvě nastrouhaným parmazánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.