Falešný úhoř

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1007 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
77 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemle nakrájíme na plátky a navlhčíme je vývarem. Vymačkáme, umeleme spolu s vykostěným rybím masem a promícháme. Oloupanou, jemně nasekanou cibuli a petrželku zpěníme na másle. Přidáme mleté maso s žemlemi, žloutky, sůl, špetku muškátového květu, citronovou šťávu a kůru. Vše dobře propracujeme. Ze směsi tvarujeme asi 1cm silná kolečka, obalíme je v rozšlehaném vejci, potom ve strouhance a smažíme na oleji na pánvi dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.