Farfalle s dýňovo-houbovým ragú

45 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
28 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibulky pokrájíme na tenká kolečka. Na olivovém oleji osmažíme a přidáme dýni nakrájenou na kostičky. Osolíme a na středním plameni podusíme 5 minut.
  • 2
    Na plátky pokrájené houby přidáme na pánev. Zprudka osmažíme, podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme a vaříme pod pokličkou 10 minut.
  • 3
    Ke konci varu přidáme najemno nakrájenou zelenou část cibulky a nasekané olivy. Těstoviny vaříme ve slané vodě dle návodu na sáčku. Scedíme, přidáme k omáčce a ještě několik minut společně dovaříme a přidáme bazalku.
  • 4
    Dle libosti posypeme nastrouhaným sýrem parmezán.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.