Farfalle s karí omáčkou a krůtím masem

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
15 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej a opékáme na něm omyté, na kousky nakrájené krůtí maso po všech stranách asi 5 minut. Přidáme oloupanou, na kostičky pokrájenou cibuli, omyté, na plátky rozkrájené cukety a rozpůlená rajčata. Vše dusíme asi 3 minuty. Vložíme uvařené těstoviny a za občasného míchání ohříváme 5 minut.
  • 3
    Nakonec do pokrmu vmícháme zakysanou smetanu, vývar, karí koření, sůl, pepř a šťávu z limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.