Farfalle s karí omáčkou a krůtím masem
45 min.
Ingredience
- 350gramůTěstoviny Farfalle
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 250gramůKrůtí prsa
- 100gramůCibule červená
- 300gramůCuketa
- 200gramůRajčata Cherry
- 100mililitrůZakysaná smetana
- 150mililitrůVývar zeleninový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusLimetka
- 1lžíceKari koření
- 2lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
15 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
- 2V pánvi rozehřejeme olej a opékáme na něm omyté, na kousky nakrájené krůtí maso po všech stranách asi 5 minut. Přidáme oloupanou, na kostičky pokrájenou cibuli, omyté, na plátky rozkrájené cukety a rozpůlená rajčata. Vše dusíme asi 3 minuty. Vložíme uvařené těstoviny a za občasného míchání ohříváme 5 minut.
- 3Nakonec do pokrmu vmícháme zakysanou smetanu, vývar, karí koření, sůl, pepř a šťávu z limetky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.