Farfalle s masovými noky

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
679 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
19 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso, nastrouhaný parmazán, najemno nakrájené cibuli a slaninu, nasekanou petrželku a vejce dáme do mísy a vše důkladně promícháme. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Ze směsi vytvoříme malé noky, které dáme na rozehřátou pánev s nepřilnavým povrchem a poté smažíme bez oleje přibližně 8 minut. Pak nočky přelijeme rajčatovou omáčkou a ještě asi 10 minut dusíme pod pokličkou.
  • 3
    Podáváme s vařenými těstovinami.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.