Farfalle s masovými noky
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůHovězí maso mleté
- 600gramůTěstoviny Farfalle
- 100gramůSýr Parmezán
- 100gramůAnglická slanina
- 700mililitrůOmáčka rajčatová
- 100gramůPetržel - nať
- 10gramůSůl
- 10gramůPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
679 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
19 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Mleté maso, nastrouhaný parmazán, najemno nakrájené cibuli a slaninu, nasekanou petrželku a vejce dáme do mísy a vše důkladně promícháme. Osolíme a opepříme.
- 2Ze směsi vytvoříme malé noky, které dáme na rozehřátou pánev s nepřilnavým povrchem a poté smažíme bez oleje přibližně 8 minut. Pak nočky přelijeme rajčatovou omáčkou a ještě asi 10 minut dusíme pod pokličkou.
- 3Podáváme s vařenými těstovinami.
- 4
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.