Farfalle s roketou
20 min.
Ingredience
- 500gramůTěstoviny Farfalle
- 100gramůMáslo čerstvé
- 200gramůRoketa
- 200gramůRajčata
- 45gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 35gramůSýr Parmezán
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
739 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
29 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce. Hrnec mírně zahříváme. Přidáme máslo a promícháme s těstovinami.
- 2Do těstovin zamícháme listy rokety a rajčata a zahříváme, až roketa zvadne. Vmícháme nastrouhaný ovčí sýr, sůl a pepř. Porce posypeme nastrouhaným parmezánem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.