Farfalle se zeleninou

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
7 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a vrátíme do hrnce.
  • 2
    Na pánvi osmažíme doměkka na 2 lžících olivového oleje plátky tykve a cukety. Vmícháme drcený česnek, jarní cibulky, proužky červené papriky a kukuřici a smažíme ještě 2-3 minuty. Potom do směsi vmícháme rajčata.
  • 3
    K těstovinám přidáme zbývající olivový olej a čerstvou petrželku, rozdělíme je na talíře a navrch upravíme zeleninovou směs.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.