Farmářská polévka s fazolemi
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 30mililitrůOlej olivový
- 175gramůTuřín
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1špetkaOregano sušené
- 50gramůPaprika sterilovaná
- 1500mililitrůVývar zeleninový
- 50gramůTěstoviny Rigatoni
- 400gramůFazole červené sterilované
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůSýr Parmezán
- 3kusyMrkev kořen
- 2lžícePetržel kudrnka
- 15mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
21 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
15 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Rozehřejeme si olej, na kterém osmažíme nakrájenou cibuli, přilijeme rajčatový protlak, a vložíme nakrájenou zeleninu, sterilované papriky, oregano, sůl a pepř. Dobře promíchámea při mírné teplotě necháme vařit pod poklicí 30 minut.
- 2Přidáme těstoviny a necháme vařit dalších 5 minut.
- 3Nakonec vložíme fazole, necháme 2-3 minuty ohřát, přisypeme petržel a podle chuti dokořeníme.
- 4Můžeme podávat s nastrouhaným parmezánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.