Fašírka v bramborovém župánku
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůMaso mleté - mix
- 1kilogramBrambory vařené
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyChilli paprička
- 1špetkaMáta sušená
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 4lžíceStrouhanka
- 1lžičkaSůl
- 4kusyVejce slepičí
- 1špetkaZázvor mletý
- 200mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1151 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
91 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Vařené brambory nastrouháme a osolíme.
- 2Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na másle a přidáme maso, drobně nakrájené chilli papričky, mátu, koření a sůl. Směs chvilku pražíme a necháme vychladnout.
- 3Z nastrouhaných brambor a 2 vajec tvoříme placičky. Poklademe na ně knedlíčky z masové směsi a dobře zabalíme. Namočíme v rozšlehaných vejcích, obalíme ve strouhance a usmažíme na oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.