Fašírka v bramborovém župánku

45 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1151 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
91 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory nastrouháme a osolíme.
  • 2
    Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na másle a přidáme maso, drobně nakrájené chilli papričky, mátu, koření a sůl. Směs chvilku pražíme a necháme vychladnout.
  • 3
    Z nastrouhaných brambor a 2 vajec tvoříme placičky. Poklademe na ně knedlíčky z masové směsi a dobře zabalíme. Namočíme v rozšlehaných vejcích, obalíme ve strouhance a usmažíme na oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.