Fazole a la guláš
40 min.
Ingredience
- 300gramůBrambory
- 600gramůZelí kysané
- 1špetkaKmín celý
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 2lžíceOlej stolní
- 250gramůVepřová uzená plec
- 1hrnekFazole bílé
- 3stroužkyČesnek
- 3lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
12 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1V litru vody namočíme předem fazole.
- 2Poté ve stejné vodě uvaříme s uzeným masem a kmínem.
- 3Po půl hodině přidáme nakrájené brambory.
- 4Nakrájíme kysané zelí, podlijeme vodou a doměkka dusíme.
- 5Přidáme nakrájené maso, fazole, brambory a zalijeme vodou, ve které se vařily.
- 6Na oleji osmahneme prolisovaný česnek, přidáme mletou papriku, posypeme moukou, osmahneme a zalijeme vodou.
- 7Vlijeme do polévky, osolíme a necháme přejít varem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.