Fazole a la guláš

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
12 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
9 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V litru vody namočíme předem fazole.
  • 2
    Poté ve stejné vodě uvaříme s uzeným masem a kmínem.
  • 3
    Po půl hodině přidáme nakrájené brambory.
  • 4
    Nakrájíme kysané zelí, podlijeme vodou a doměkka dusíme.
  • 5
    Přidáme nakrájené maso, fazole, brambory a zalijeme vodou, ve které se vařily.
  • 6
    Na oleji osmahneme prolisovaný česnek, přidáme mletou papriku, posypeme moukou, osmahneme a zalijeme vodou.
  • 7
    Vlijeme do polévky, osolíme a necháme přejít varem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.