Fazole citronové

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
986 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
21 g
Sacharidy
147 g
Vláknina
1 g
Cukr
312 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s osolenou vodou uvaříme fazole doměkka. Necháme je okapat a vyklopíme na předeřátou mísu.
  • 2
    Rozpustíme ve woku máslo, přidáme mouku a minutu smažíme. Odstavíme a přiléváme postupně vývar a víno. Vrátíme na sporák a přivedeme k varu za stálého míchání.
  • 3
    Odstavíme ze sporáku a vmícháme oregano, bazalku, tymián, smetanu, citronovou kůru a šťávu. Osolíme, opepříme a přelijeme omáčku přes fazole.
  • 4
    Zamícháme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.