Fazole na kyselo

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
16 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
11 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole přebereme, několikrát propláchneme, zalijeme studenou vodou a necháme přes noc v chladničce nabobtnat.
  • 2
    Potom fazole zvolna vaříme doměkka.
  • 3
    Cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na sádle dorůžova. Zamícháme ji do fazolí, mírně osolíme, opepříme, zastříkneme vývarem a mírně okyselíme.
  • 4
    Nakonec vše krátce podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.