Fazole na kyselo
35 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 1gramPepř černý mletý
- 700gramůFazole bílé
- 1litrVoda pitná
- 150gramůSádlo škvařené
- 20gramůSůl
- 150mililitrůHovězí vývar základní
- 30mililitrůOcet kvasný lihový
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
16 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
11 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Fazole přebereme, několikrát propláchneme, zalijeme studenou vodou a necháme přes noc v chladničce nabobtnat.
- 2Potom fazole zvolna vaříme doměkka.
- 3Cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na sádle dorůžova. Zamícháme ji do fazolí, mírně osolíme, opepříme, zastříkneme vývarem a mírně okyselíme.
- 4Nakonec vše krátce podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.