Fazole s dušenou červenou řepou

60 min.
Ruská federace
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
18 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
6 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu očistíme, nakrájíme na kostky, vložíme do kastrolu na rozpuštěné máslo, osolíme a přilijeme trochu vody. Pod pokličkou dusíme doměkka.
  • 2
    Do měkké řepy přilijeme trochu octa a rozmícháme. Přidáme uvařené fazole a přilijeme bešamel s jemně nakrájenou cibulí. Vše krátce povaříme.
  • 3
    Při podávání posypeme pokrm nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.