Fazole s dušenou červenou řepou
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 200gramůFazole vařené
- 300gramůČervená řepa
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaOcet kvasný lihový
- 2šálkyBešamel
- 1lžícePetržel - nať
- 75mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
18 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
6 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Červenou řepu očistíme, nakrájíme na kostky, vložíme do kastrolu na rozpuštěné máslo, osolíme a přilijeme trochu vody. Pod pokličkou dusíme doměkka.
- 2Do měkké řepy přilijeme trochu octa a rozmícháme. Přidáme uvařené fazole a přilijeme bešamel s jemně nakrájenou cibulí. Vše krátce povaříme.
- 3Při podávání posypeme pokrm nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.