Fazole s rýží

70 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
15 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
11 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předem namočené fazole uvaříme do měkka a osolíme.
  • 2
    V kastrole na oleji zpěníme jemně pokrájenou cibuli a česnek, přidáme nasekanou bazalku, na kostičky nakrájenou mrkev a čerstvý hrášek (můžeme použít i sterilovaný). Podlijeme vývarem a zvolna dusíme.
  • 3
    K zelenině přidáme propláchnutou rýži, přilijeme vodu, osolíme, zlehka promícháme a dusíme do měkka. Nakonec vmícháme uvařené fazole a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.