Fazole s vejci a pórkem

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
22 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
962 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Den předem namočené fazole uvaříme doměkka a scedíme.
  • 2
    Plátky anglické slaniny stočíme do ruliček, upevníme párátky a na pánvi ze všech stran opečeme. Do výpeku přidáme trochu oleje, očištěný, na kolečka nakrájený pórek, sůl a pepř. Vše chvíli podusíme.
  • 3
    Potom vmícháme uvařené fazole a dusíme doměkka.
  • 4
    Pokrm upravíme na talíře a obložíme na kolečka nakrájenými vařenými vejci, ruličkami slaniny a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.