Fazole se slaninou a česnekem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
490 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
15 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
467 mg
Cukr
761 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Den předem namočené fazole uvaříme doměkka a scedíme.
  • 2
    V kastrole na rozehřátém oleji rozškvaříme slaninu nakrájenou na hranolky. Okořeníme kmínem, přidáme prolisovaný česnek, očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku a chvíli podusíme.
  • 3
    Potom přidáme uvařené fazole, osolíme a vaříme ještě 10 minut. Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené těstoviny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.