Fazole se šmakounem
20 min.
Ingredience
- 100gramůŠmakoun
- 20gramůCibule
- 1kusFeferony
- 1stroužekČesnek
- 20gramůFazole červené vařené
- 20gramůKečup
- 10gramůOlej rostlinný
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůFazole bílé
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
9 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, nasekanou cibuli osmahneme dozlatova na pánvi na oleji. Přidáme česnek nakrájený na plátky, přilijeme kečup, přidáme nakrájenou feferonku a předem uvařené bílé a červené fazole. Nakonec vsypeme nakrájené kousky šmakouna, osolíme a opepříme. Vše krátce povaříme.
- 2Podáváme jako samostatný pokrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.