Fazole se španělskou klobáskou
30 min.
Ingredience
- 1lžíceOlej olivový
- 1kusCibule
- 1stroužekČesnek
- 200gramůKlobása Chorizo
- 400gramůFazole bílé sterilované
- 400gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 400gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1kusChilli paprička
- 1lžíceKapary
- 1lžíceOcet ze šampaňského - Balsamic
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1hrstBazalka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
22 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
10 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Na přípravu této speciality použijeme velkou pánev s nepřilnavým povrchem. Nasekanou cibuli vsypeme do pánve na rozehřátý olivový olej a opékáme asi 5 minut, přidáme nakrájený stroužek česneku a klobásku chorizo a opékáme dalších 5-6 minut. Potom přidáme scezené bílé fazole a hrášek, oloupaná a nasekaná sterilovaná rajčata, nadrobno nasekanou malou chilli papričku a kapary, balsamikový ocet, osolíme, opepříme. Dalších 5 minut prohříváme, posypeme bazalkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.